Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

2012. április 26., csütörtök

Repül az idő...

Azt gondoltam, aktívabb leszek majd az új blogon, erre eltelt jó egy hónap, mire újra leülök írni magunkról egy kicsit.
A fiúk betegek voltak hosszabb ideig, Lóri kezdte enyhe megfázással, aztán Marci, majd erre jött egy másik vírus, ami előbb Lórit döntötte le jobban, majd mikor ő már jól volt, Marcit. Így eltartott vagy 3 hétig, míg teljesen meggyógyultak. Mindketten hánytak is sajnos és ez valószínűleg annyira tönkretette Lóri fogát, hogy elkezdtek rohamosan szuvasodni. Így most fogorvoshoz is járunk, egyelőre ecsetelésre. Tejfogat legkorábban csak 3 éves kor körül tudnak tömni, amikor a gyerekek már együtt tudnak működni a kezelésben. Remélem addig nem romlanak el nagyon a fogacskái...
Voltunk vérvételen (részben emiatt is), Lórinak tökéletes eredményei vannak. Marci picit vérszegény, úgyhogy ő kapott Maltofer-cseppeket (anno Lóri is szedett és határozottan jót tett az étvágyának).

Marci 9 hónapos lett. 6 foga van már (igen gyors fognövesztésbe kezdett, és még csak nem is nyűgösködött emiatt) és szinte csak darabos ételeket szeretne enni, ami néha azért okoz némi fejtörést nekem, de már kezdem megszokni. Rengeteget áll már, stabilabban ül és mászik is, de a kúszás még gyorsabb, így sokszor pár mászólépés után kúszásra vált. :) Egyetlen szót mondogat minden nap, ez pedig a "Mammma". Napközben kétszer-háromszor alszik, éjszaka maximum egyszer ébred. Nagyon élvezi a babakocsizást, mióta ülhet, mert így mindent láthat. Ügyesen kommunikál a szembejövőkkel, akik nem is szokták szó nélkül hagyni a mosolyát. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése