Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

2012. január 20., péntek

Marci féléves


Hihetetlen, hogy elrepült az idő... Már Marci is fél éves, pedig tavaly ilyenkor még a nemét sem tudtuk, csak hogy július vége felé érkezik.
És bevallom, nagyon jó baba. Még nem alussza át az éjszakákat (persze nekem viszonyítás Lóri, aki ezt már 2 hónapos korától megtette), de általában csak kétszer ébred, eszik, és vissza is alszik. Rengeteget mosolyog, nagyon érdeklődő. Sokat mozog, jár a keze-lába, forog oda-vissza, kúszik. Imádja Lórit, aki sokszor bohóckodik neki, szórakoztatja, okítja. Persze azért nem árt kontrollálni, mert néha Lóri szeretete túlárad :)
Az első napoktól kezdve hason alszik és nagyon szereti szopizni az ujját. Mindene az esti fürdés Apával, amikor is a kis kádból kifröcsköli a víz nagy részét és eláztatja Apát :)
Hosszú, vékony baba, 69 cm és 6350 gramm. Sajnos az étvágya nem túl jó, mint Lórinak és nem is hízékony alkat.
Foga még nincs, de 2 hónapos kora óta folyik a nyála és megrágna mindent, még szopi és hozzátáplálás közben is beveszi az öklét a szájába.
Napközben kétszer, vagy háromszor alszik, este 8-9 körül tesszük le.
Nem szereti se a hordozót, se az etetőszéket, így általában elmondható, hogy nem nagy élmény se az utazás, se az evés :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése