Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

2012. január 30., hétfő

Szobatisztaság

Lóri sokat fejlődött ezen a téren az utóbbi hónapokban.
Nyáron kezdődött a biliztetés és a szűkítővel történő wc-re ültetés, de inkább az előbbi vált be nálunk. Egész ügyes volt már, aztán Marci születésével kicsit csendesedtek a dolgok, volt egy időszak, hogy rá se akart ülni a bilire sem. Pedig még Thomasos matricákat is vettem a siker érdekében, de nálunk ez a módszer nem igazán jött be.
Aztán ősszel újra elkezdte érdekelni a dolog és szólt. Az elején nem tudta megkülönböztetni, mi is készül, kicsi, vagy nagy dolog, és történtek kisebb-nagyobb balesetek is. Most ott tartunk vagy 2 hónapja, hogy alvásokhoz és elmenetelekhez van pelus a biztonság kedvéért, itthon pedig alsónadrág. Ha ébren van, mindig szól és nem akar a pelenkába pisilni. Az önállósodása pedig odáig fejlődött, hogy nem is akarja, hogy segítsek a nadrágot és a bugyit lehúzni, hanem ő hozza a bilit és akar intézni mindent (azt mondja, Csak én! Csak én!) :)
Az éjszakai szobatisztaság még odébb van, mert Lóri iszik éjszaka is. Van, hogy szól éjjel is, hogy pisilni kell, meg az is előfordul, hogy száraz a pelenka, de javarészt azért sok pisi van az éjszakai pelusban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése